Samenvatting

Capaciteit: "De Veldhof" is geschikt voor een groep van 20 tot 50 personen.

Ligging: De accommodatie ligt midden in een bosperceel van ca. 1 ha, omgeven door weilanden.

De accommodatie: Het hoofdgebouw bestaat uit een verblijfsruimte, ingericht met tafels en stoelen en een zithoek met bankstel bij de open haard. Verwarming door middel van c.v. en vloerverwarming met bijverwarming d.m.v. een gashaard. Nieuw: er is een tv met een schotel-ontvanger aanwezig.

Sanitair: De sanitaire ruimte met 6 wastafels, 2 douches  en 4 toiletten is opgedeeld in een heren- en damesafdeling. (s.v.p. zelf toiletpapier meebrengen)

De keuken is aangebouwd als zijvleugel. Deze is ingericht met een kookeiland, twee aanrechten, twee werkbladen en twee grote koelkasten. Verder is aanwezig: een klein vriezertje, een magnetron, een bravilor-koffiezetapparaat, een senseo en een waterkoker. Pannen, schalen en verder kookgerei is aanwezig. De groep zorgt  zelf voor : borden, bestek, bekers, theedoeken, vaatdoeken, afwasmiddel en vuilniszakken.

Slaapgelegenheid: Op zo'n 50 meter afstand van het hoofdgebouw staan 5 blokhutten voor de overnachting; 3 blokhutten, elk voor max. 14 personen met matras op houten britsen en 2 blokhutten met ieder 4 bedden. In de blokhutten is wel elektriciteit, maar geen verwarming. De gasten dienen zelf te zorgen voor een onderlaken, slaapzak en evt. een hoofdkussen. Zelf tenten meebrengen mag ook.

Verdere voorzieningen: Een open schuurtje bij het hoofdgebouw kan worden gebruikt voor allerlei doeleinden, bijvoorbeeld als overdekte barbecueplaats. In een deel van het bos is een beachvolleybalveld aanwezig. Volleybal s.v.p. zelf meenemen. Voor grotere activiteiten, zoals voetballen, of een zeskamp, kan een extra stuk weiland worden bijgehuurd. Voor het hoofdgebouw ligt de kampvuurkuil waar kampvuren gehouden mogen worden.

Beschikbaarheid: "De Veldhof" is geopend van 1 april tot 1 november.

Vertrek: Van de gasten wordt verwacht dat zij de accommodatie en de blokhutten opgeruimd en bezemschoon achterlaten. Het bosperceel vrij van papier, blikjes, bierdoppen etc.

Routebeschrijving:

A-1, afslag 25,   4 km. richting Laren,    bij wegversmalling linksaf = Wittendijk,   Na ruim 2 km. rechtsaf = Wippertdijk,    dan borden volgen "de Veldhof".

De Veldhof | Tel. 0573-221326 | E-mail: info@de-veldhof.nl