Boekingswijze

BOEKINGSWIJZE

Wanneer u definitief tot een verblijf in de Veldhof hebt besloten, kunt u mondeling (telefonisch) of schriftelijk tot boeking overgaan.
Nadat de boeking met ons is afgesproken sturen wij u de huurovereenkomst in tweevoud. U controleert of alle gegevens juist zijn en stuurt vervolgens het kopie-exemplaar ondertekend naar ons terug. De eerste nota zit ook bijgesloten, wanneer deze is voldaan is de boeking definitief.

BEZICHTIGING

Een bezichtiging van de accommodatie is uiteraard ook mogelijk. Uitsluitend op afspraak, zodat wij een moment kunnen kiezen dat er geen gasten zijn, en we vrij kunnen rondkijken.
Om alvast een indruk te krijgen van de huidige mogelijkheden kunt u onze bezettingslijst raadplegen.

OPTIES

Bent u nog in overleg binnen uw groep, maar hebt u al een serieus plan voor een bepaalde periode, dan is het aanvragen van een voorlopige optie aan te raden. Het is vrijblijvend en kosteloos. Gedurende 1 week houden wij dan de data voor u vast. (Krijgen wij binnen die week een andere aanvraag dan benaderen wij eerst uw groep voor overleg.)

AANBETALINGEN/WAARBORGSOM

Bij boeking vragen wij een aanbetaling van 50% van het huurbedrag. (Betaling binnen 2 weken vanaf de boekingsdatum.) De factuur voor de resterende 50% van het huurbedrag alsmede de waarborgsom van 150 euro ontvangt u 1 maand voordat u bij De Veldhof verblijft. 

ANNULERINGEN

Wanneer u de boeking annuleert dan bent u een vergoeding verschuldigd, berekend volgens de Recron voorwaarden. Een speciale groepsannuleringsverzekering is het overwegen waard. 

home

De Veldhof | Tel. 0573-221326 | E-mail: info@de-veldhof.nl