Nieuwe eigenaren

nieuwe eigenaren

Het is bijna zover. Op 1 juli 2022 dragen Ria en Wim het stokje over aan Astrid en Ruud. Zij zullen de Veldhof voortzetten op dezelfde voet als Ria en Wim.


Na een lange tijd van voorbereiding zal op 1 juli de acte van overdracht worden getekend. Dan nemen Ria en Wim na 43 jaar afscheid van de Veldhof. Ria en Wim daarover: “Dat is best een beetje met pijn in het hart. Wat hebben we veel leuke groepen mogen verwelkomen. Maar aan alles komt een keer een eind”.

Gelukkig komt hiermee geen eind aan de Veldhof. Want met Astrid en Ruud krijgt de Veldhof opnieuw een stel gedreven eigenaren waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Astrid, die voor het grootste deel de organisatie op zich zal nemen, vertelt: ” Voor de groepen zal het even wennen zijn met nieuwe namen en nieuwe gezichten. Maar we zullen er alles aan doen om de gasten snel het thuisgevoel te geven zoals ze dat gewend waren”. Ria en Wim hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. In alle gesprekken en voorbereidingen hebben zij Astrid en Ruud leren kennen als erg hartelijk en enthousiast. “Dat zullen ze vast en zeker ook uitstralen naar de gasten”. 

Geheel uit beeld zullen Ria en Wim niet verdwijnen. “We blijven dichtbij wonen op onze woonboerderij dus we zullen af en toe nog wel gasten tegenkomen bij een wandeling in de buurt”, aldus het afscheidnemende stel.

Geplaatst op: 15-06-2022

« terug naar Nieuws